Green City Spot 2.0

De bebouwde buitenruimte staat te vaak synoniem met grijsheid en een onbestemde, zelfs beklemmende uitstraling. Dit hoeft absoluut niet zo te zijn. De Green City Spot van Wolters Mabeg verheft iedere straathoek tot een energetisch rustoord.
Met deze slimme groene eilanden, die bovendien flexibel geplaatst worden, zorgt u voor een fundamentele vergroening en opwaardering van de omgeving. in een mum van tijd tovert u een straat, plein of parking om tot een stimulerende ontmoetingsplek. Het groene karakter heeft de uitwerking van een park of bos: mensen worden gestimuleerd om te interageren, om gezonde actie te ondernemen of gewoon om te onthechten. u benut ook vlotjes die ruimtes die al jaren doelloos staan te verkommeren en transformeert ze in verfrissende, drukbezochte hotspots.

Even ‘de batterijen opladen’ (green city spot 2.0)

Even de batterijen opladen wordt op de Slimme Green City Spot wel erg letterlijk geïnterpreteerd. De zonnepanelen voorzien het platform van autonome stroom waardoor smartphones en E-bikes opgeladen kunnen worden en de GCS voorzien kan worden van verlichting. Allemaal ecologisch verantwoord dus; Het enige wat hier wordt uitgestoten is herbronning en praktisch vernuft.

Ontdek er alles over in onze online Webinar.

Wie zijn wij?
Wolters Mabeg zorgt sinds 1978 voor comfort, veiligheid en herkenbaarheid in uw straatbeeld. Het is onze missie ervoor te zorgen dat mensen zich thuis kunnen voelen in de buitenruimte. Op straat, in het park, aan een oversteek… Elementen in de omgeving moeten er houvast bieden en een vertrouwde eigenheid uitstralen.

Wolters Mabeg
Thuis in buitenruimte