Tecno Art is een Belgische KMO met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van hoogkwalitatieve metaalconstructies. Wij besteden bijzonder veel aandacht aan esthetiek, ergonomie, stevigheid, duurzaamheid en een perfectionistische afwerking.

Tecno Art is gecertificeerd EN1090-1 en EN1090-2 zodat we een technisch correcte uitvoering kunnen garanderen conform aan de gestelde eisen voor staalconstructies in het openbaar domein.

Onze overkappingen worden ingezet als de betere schuilhuisjes,  fietsenstallingen, speelplaatsoverkappingen, carports, luifels,… 

Straatmeubilair vormt een belangrijke poot van onze business en draagt bij tot een opwaardering van een wijk of stad wat resulteert in een leuke en kwalitatieve beleving voor de bewoners en bezoekers.

Tecno Art onderscheidt zich in de markt met zijn mogelijkheid voor maatwerk. Hierbij luisteren we steeds  zorgvuldig naar de wensen van de klant. Vervolgens vertolken we dit naar een knap design met een zorgvuldige uitvoering met als ultiem doel om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Dikwijls is de bijdrage van Tecno Art slechts een deel van een grotere opdracht. Wij stellen ons dan ook graag op als een loyale en behulpzame partner voor  studiebureaus, architecten en aannemers.

Tevreden klanten en partners vormen de voornaamste reden van ons bestaan en bieden de beste garantie voor de verdere uitbouw van ons bedrijf.

Voor meer informatie bezoek onze website www.tecnoart.be