De Streetlife Collectie bestaat uit hoogwaardig straatmeubilair, boomproducten en bruggen. De producten kenmerken zich door een robuuste, natuurlijke stijl en duurzaam materiaalgebruik. Het internationale Streetlife team is vakkundig en spreekt de taal van de landschapsarchitect.

Het design van Streetlife is tijdloos en door de juiste materiaalkeuzes gaan onze meubels op straat lang mee. Zowel het straatmeubilair, de boomproducten als onze bruggen zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje. Voor de zittingen gebruiken wij onbehandeld FSC®-gecertificeerd hardhout dat met de jaren vergrijst of één van onze TWIN materialen. Voor de constructieve delen CorTen staal, zodat onderhoud tot het minimum is beperkt. Dit levert solide en stoere producten op van een hoog esthetisch niveau.

 

Dumonplein Brussel

In het Brusselse Sint-Pieters-Woluwe is het Dumonplein getransformeerd van verkeers- en parkeerplein tot een prettig bruikbare openbare ruimte naar ontwerp van Artgineering, H+N+S en ECTV, Streetlife leverde het meubilair.
De tramlus dicteert de kenmerkende ovale vorm van het plein, die wordt geaccentueerd door een brede maanvormige verhoging waarin speelse groenvlakken en zitranden van Streetlife zijn verwerkt.
De ‘Rough&Ready Top Seats’ zijn zittingen van radiaal geplaatste robuuste hardhouten balken waardoor de zitting de gekromde vorm van de betonnen verhoging volgt. Voor skaters is de rand hierdoor direct minder aantrekkelijk. Er is gekozen voor een strakke detaillering waarbij de zittingen zijn verzonken in het beton wat een rustig en continue beeld geeft.
Het plein biedt nu ruimte voor de markt en evenementen, de randen voorzien in zitruimte en de verkeerslus om het plein faciliteert op compacte wijze de auto en tram.

 

www.streetlife.nl, streetlife@streetlife.nl
FSC-licentienummer : C105477