Schréder is de wereldwijde identiteit van meer dan 35 lokale bedrijven. Al meer dan een eeuw zijn we experts in Lightability™

We omarmen de kracht van licht om veranderingen te brengen die veel verder gaan dan verlichting. We verbinden mensen, maken ruimtes veiliger en effenen de weg naar de toekomst.

We werken samen met onze partners om praktische, duurzame en mooie verlichtingsoplossingen te creëren toegesneden op locaties die zo divers zijn als het Colosseum van Rome, Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen of de Kanaaltunnel.

Schréder BE geniet van de voordelen van een internationale groepering en is een belangrijke regionale speler in haar sector. Deze nabijheid maakt het mogelijk om een partnership met haar klanten te ontwikkelen en de producten aan de lokale wensen en vereisten aan te passen.

Wij ontwerpen en ontwikkelen intelligente oplossingen die publieke ruimtes veranderen in veilige, comfortabele, duurzame en slimme omgevingen. Wij zijn uw partner; van ontwerp tot after-sales, inclusief besturingssystemen en nog veel meer slimme functies (Camera, Wi-Fi, EV laders …)

 

Wij helpen U uw stad tot een openbare ruimte te maken waar iedereen graag verblijft. Schréder biedt oplossingen om aan uw noden te voldoen of het nu uw uitdaging is om uw identiteit te stimuleren, de samenhang van uw gemeenschap te versterken, uw milieu te beschermen of de toekomst voor te bereiden en dit zonder compromissen!

 

 

www.schreder.com