LEDTECHNIC

Voor elk LED-verlichtingsproject de juiste totaaloplossing

Voor elk LED-verlichtingsproject de juiste totaaloplossing bieden. Met de focus op de praktijk, flexibiliteit en projectmatige ondersteuning voor architecten, planners en uitvoerders van begin tot eind. Dat is de kracht van LEDtechnic.

LEDtechnic is gespecialiseerd in het aanbieden van lineaire waterdichte en slagvaste LED-verlichting. Wij leveren en installeren complete verlichtingssystemen en zorgen voor een totaaloplossing inclusief alle componenten, zoals voeding, inbouwprofielen, bekabeling, sturing en LED-modules. De aangeboden systemen zijn slagvast, waterdicht, onderhoudsvriendelijk en zuinig in gebruik. Het merendeel van de systemen passen we toe in de buitenruimte in het openbare, publieke domein.

Oplossingen op maat

Wij benaderen de markt op een projectmatige manier. Wij leveren dus niet enkel armaturen. LEDtechnic voorziet oplossingen op maat voor elke situatie. De afgelopen jaren hebben we met heel uiteenlopende situaties te maken gehad. Op basis van onze ervaring kunnen wij vlot en rendabel de meest geschikte oplossing bieden.

Toepassingen

De systemen kunnen in elke situatie in- of opgebouwd worden. De LED-verlichting wordt bijvoorbeeld toegepast in betonstructuren, zoals zitbanken, keerwanden en trappen.

Een andere toepassing van LED-verlichting is in natuursteen.

Ook passen we LED-verlichting toe in brugleuningen

 Integratie in bestaande structuren is ook mogelijk, bv toegepast in de bestrating. Dit is gecombineerd met afwatering.

Ook passen we LED-verlichting toe voor het accenturen van gevels

Ondersteuning

Wij ondersteunen ontwerpers, bestekschrijvers, aannemers, installateurs en andere opdrachtgevers gedurende het gehele traject: van ontwerp tot realisatie. Zo houden we ons bezig met de optimalisatie van de verlichtingsinstallatie, het kabelplan en de inbouwwijze. We verzorgen  zelf de productie en meestal ook de installatie van de LED-verlichting. Deze horizontale integratie zorgt voor de meest vlotte samenwerking. De opdrachtgever heeft slechts met één aanspreekpunt te maken. Dankzij de flexibele benadering van specifieke situaties in het projecten, de korte leverings- en uitvoeringstermijnen zorgen we voor een perfect eindresultaat.

Constante ontwikkeling

We ontwikkelen constant nieuwe producten met nieuwe toepassingsmogelijkheden. Een recente ontwikkeling is onze LEDline MULTI. Deze toepassingsmogelijkheid combineert verlichting, regelbare ophanging en kabelgoot in één profiel. Daardoor is het ook ideaal toe te passen als bijkomende verlichting of in bestaande structuren.

Specifieke behoeftes

Het grootste voordeel van de LEDline MULTI is de mogelijkheid om het verlichtingsniveau volledig aan te passen aan de specifieke behoeftes”, aldus Devriese. Specifieke behoeftes zijn bijvoorbeeld continue verlichting , aparte onderbroken armaturen, 30 of 60 leds/m, van 1,75W/m tot 7W/m, heldere of opale diffuser, dimbaar. Alles is mogelijk. Door middel van een lichtstudie bepaalt

Momenteel ontwikkelen wij een gelijkaardig systeem; de LEDrail MULTI. Dit is een afgeronde versie, geschikt als leuning met geïntegreerde verlichting. Dit nieuwe systeem is ideaal voor bestaande bruggen. In de toekomst willen wij verder focussen op onze specialisatie: lineaire LEDverlichting. Wij blijven constant nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen, aangepast en op maat van de verschillende toepassingen in de praktijk.

www.ledtechnic.be