Praktijkboek Publieke Ruimte

Op 17 maart verschijnt de dertiende editie van het intussen gerenommeerde praktijkboek Publieke Ruimte. Dit jaarlijkse naslagwerk is een collector’s item voor iedereen die bezig is met openbare ruimte

Het praktijkboek Publieke Ruimte 2020 staat boordevol fascinerende projecten uit heel Vlaanderen en Brussel. Het twaalfde boek in deze reeks is een interactieve publicatie: elk artikel bevat een link naar de online Databank Publieke Ruimte voor meer achtergrondinformatie en extra afbeeldingen. Gratis voor elke congresdeelnemer en niet te missen voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste trends en ontwikkelingen!

Onder deze projecten vindt u ook de laureaten van de Prijs Publieke Ruimte terug. Ontdek ze hier.

Elke deelnemer aan het Congres en Forum Publieke Ruimte ontvangt een gratis exemplaar van het Praktijkboek Publieke Ruimte op het einde van de congresdag.

U kan het boek (of extra exemplaren) bestellen via het online bestelformulier >

 

Databank Publieke Ruimte

Omdat de beschikbare pagina’s per project beperkt in het Praktijkboek Publieke Ruimte zijn, kunt u voor meer informatie en extra afbeeldingen terecht op de Databank Publieke Ruimte(databank.publiekeruimte.info).

De website bevat een onschatbare bron van informatie over publiekeruimteprojecten in Vlaanderen en Brussel. Via diverse zoekfuncties (locatie, type project, trefwoorden) snuistert u door de meer dan driehonderd dossiers in de databank. De Databank Publieke Ruimte bevat alle projecten die sinds 2008 in de praktijkboeken werden gepubliceerd.