Praktijkboek Publieke Ruimte 2018

Op 13 maart verschijnt de elfde editie van het intussen gerenommeerde praktijkboek Publieke Ruimte. Dit jaarlijkse naslagwerk is een collector’s item voor iedereen die bezig is met openbare ruimte. De editie 2018 bevat traditiegetrouw een bloemlezing van recente realisaties in Vlaanderen en Brussel maar ook tal van boeiende artikels geschreven door sprekers op het Congres Publieke Ruimte. Onder de 35 projecten vindt u ook de laureaten van de Prijs Publieke Ruimte terug. Ontdek ze hier.

 

Elke deelnemer aan het Congres en Forum Publieke Ruimte ontvangt een gratis exemplaar van het Praktijkboek Publieke Ruimte 2018.

 

 

Databank Publieke Ruimte

Omdat de beschikbare pagina’s per project beperkt in het Praktijkboek Publieke Ruimte zijn, kunt u voor meer informatie en extra afbeeldingen terecht op de Databank Publieke Ruimte (databank.publiekeruimte.info). De website bevat een onschatbare bron van informatie over publiekeruimteprojecten in Vlaanderen en Brussel. Via diverse zoekfuncties (locatie, type project, trefwoorden) snuistert u door de meer dan driehonderd dossiers in de databank. De Databank Publieke Ruimte bevat alle projecten die sinds 2008 in de praktijkboeken werden gepubliceerd.

Bezoek de Databank Publieke Ruimte