Green City Spot

webinar

Overheden, besturen, organisaties en bedrijven staan voor de uitdaging om hun buitenruimte zó in te kleden dat ze duurzaam, circulair en activerend wordt. De Green City Spot vormt hierbij een uiterst welkome oplossing. Met deze groene eilanden, die bovendien flexibel geplaatst worden, zorgt u voor een fundamentele vergroening en opwaardering van de omgeving. In een mum van tijd tovert u een straat, plein of parking om tot een stimulerende ontmoetingsplek. U benut ook vlotjes die ruimtes die al jaren doelloos staan te verkommeren en transformeert ze in verfrissende, drukbezochte hotspots. Een jaar ervaring en nieuwe inzichten op een rijtje

In 2019 Startte Wolters Mabeg met het gloednieuwe concept van de Green City Spot. Na een succesvol jaar en veel nieuwe inzichten zal er tijdens deze praktijktafel een jaar aan expertise en ervaring gedeeld worden.
Wat waren de reacties van steden en gemeenten?
Hoe reageerden de inwoners?,
Op welke manieren werden de platformen ingezet?
Waar zien wij nieuwe mogelijkheden?

Green City Spot 2.0
“Smart City Spot”

Het klimaat is een hot topic. Als bedrijf willen wij ons mee inzetten om de enorme uitdagingen op ecologisch vlak aan te gaan. Met de gloednieuwe autonome Green City Spot willen we duurzame en hoogkwalitatieve oplossingen bieden die makkelijk inzetbaar zijn.

Sprekersinfo

Avatar
Dirk Vervecken
Wolters-Mabeg