Oproep – geef nog tot 28 oktober suggesties voor het Congres Publieke Ruimte 2023

Op dinsdag 9 mei 2023 is het zover! Dan verwachten we jou en je collega’s opnieuw in de mooie Koning Elisabethzaal in hartje Antwerpen. Voor de tiende editie, en de tweede keer in Antwerpen, wordt het er een om zeker niet te missen. Het congres is het jaarlijkse kennis- en netwerkevenement voor alles rond openbare ruimte in Vlaanderen en Brussel. Verwacht je aan een gevarieerd programma met keynotes, lezingen, workshops, stadsexcursies, demo’s op de beursvloer en veel meer. Laat je inspireren, deel je kennis en ontmoet collega’s en nieuwe contacten op de gezellige netwerkreceptie. Samen met onze Ambassadeurs Publieke Ruimte en gaststad Antwerpen bouwen we momenteel aan het congresprogramma. Maar ook jij kan nog interessante onderwerpen of sprekers aanreiken! Want mensen die dagelijks bezig zijn met publieke ruimte weten heel goed wat er leeft of welke uitdagingen er voor de deur staan. Wij komen het graag te weten! Vul onderstaand formulier voor 28 oktober in en bouw samen met ons aan een relevant en vernieuwend congresprogramma. 

 

Oproep - onderwerpen Congres Publieke Ruimte 9 mei 2023

Welke thema's zie jij graag aan bod komen tijdens het congres, welke spreker kan jij aanbevelen,...? We komen het graag te weten!
Naam(Vereist)
Eventueel aangevuld met relevante websites/media/linkedInprofiel/e.a.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Nieuwsbrief
Privacybeleid(Vereist)
Sluiten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)