Multifunctionele drinkwater fontein van Larus Design. Servibo, stand 2

Dat drinkwater fonteinen meer kunnen zijn dan een watertap punt bewijst Larus Design met zijn 2 nieuwe fonteinen de Hydra S en L. Een modern design ontworpen voor mens en dier met verschillende mogelijkheden in uitstraling én gebruik. Deze fonteinen bieden de mogelijkheid om ook huisdieren te laten mee genieten van een verfrissend slokje in de publieke ruimte. Meer nog; er is ook gedacht aan de sporters die aan deze fonteinen hun drinkfles kunnen bijvullen. Een multifunctioneel element aangepast aan de noden van alle gebruikers van de buitenruimte. Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden om deze fonteinen aan te passen aan uw imago.

Sluiten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)