Hoe werk maken van klimaatadaptieve openbare ruimten? Vandersanden stand 5

Vandersanden neemt het voortouw in klimaatadaptatie en ontwikkelt kwalitatieve bestratingsoplossingen die een antwoord bieden op hevige regenval en bodemdroogte. Ons klimaat verandert. Hoe richten we onze openbare ruimte zo in dat we regenwater kunnen afvoeren, maar ook kunnen vasthouden wanneer dat nodig is? Vandersanden streeft naar een openbare ruimte die over 100 jaar nog altijd duurzaam, klimaatbestendig, mooi en kwalitatief is. Zo combineren de Drainflow® waterpasserende kleiklinkers de kwaliteit van klassieke kleiklinkers met waterinfiltrerende eigenschappen. In combinatie met de juiste ondergrond wapenen ze onze openbare ruimte preventief tegen de impact van klimaatverandering. En op dit moment werkt Vandersanden ook aan de ontwikkeling van CO2-negatieve stenen.

https://www.vandersanden.com/nl-be/hoe-vandersanden-meewerkt-aan-klimaatadaptieve-openbare-ruimtes

Sluiten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)