Harmonie met natuurlijke vormen van Escofet (bezoek sponsorstand 2)

De Petra-elementen zijn de nieuwste aanwinst in de Escofet 1886-collectie. De twee organische vormen zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en zijn ge maakt uit gietbeton met natuursteengranulaten. De vormgeving symboliseert zo door water geërodeerde stenen.
Dankzij de diverse kleurmogelijkheden uit het gamma van Escofet kunnen deze zitelementen perfect opgaan in hun omgeving of eerder een opvallende verschijning vormen in het landschappelijk of stedelijk geheel. Als geïsoleerd zitelement of gecombineerd in groepen creëren ze recreatieve ontmoetingsplaatsen en stimuleren ze communicatie, beweging en een veilige speelomgeving. De Petra-elementen passen in het concept van een speelse stad die gezelligheid en motorisch leren aanmoedigt.

Ze zijn ook een interessante oplossing bij stedenbouwkundige uitdagingen die een nauwkeurige plaatsing vereisen, en kunnen gebruikt worden als toegangsbeperking voor voertuigen of om vorm te geven aan stille openbare ruimten. De langwerpige geometrische vormgeving en het licht gebogen oppervlak vallen op. Om het gewicht te beperken zijn de Petra-modellen hol van binnen. Ze worden bevestigd met twee lussen, en kunnen eenvoudig geplaatst worden op een verharde ondergrond, bestrating, aangedrukt zand of op een grasveld, zonder dat verankering nodig is.

Meer info op sponsorstand 2 of via www.servibo.be

afbeeldingen © ESCOFET

Sluiten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)