Erbij zijn als exposant op 26 april? Reserveer nu je plek

Tijdens het Congres Publieke Ruimte kunnen deelnemers de ganse dag terecht op een bruisende beursvloer waar ze kennismaken met de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen op vlak van openbare ruimte. Op de beursvloer zijn slechts 6 sponsorplaatsen (18m²) en 25 exposantenplaatsen (9m²) ter beschikking. Toon je producten/diensten aan je doelgroep, deel je expertise en leg nieuwe contacten. Overtuigd? Vul het formulier in en ontvang het exposantendossier. Tot eind 2021 geldt een vroegboekkorting.

Interesse standplaats 2023

Vul het formulier in en wij bezorgen je de exposantenbrochure voor deelname aan het Forum Publieke Ruimte in 2023 zodra beschikbaar (najaar 2022).
Sluiten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)