Digitaal congres op 9 – 16 – 23 juni 2020

Op het moment dat het Congres & Forum Publieke Ruimte van 17 maart jl. werd geannuleerd was het organisatieteam – net zoals velen – zich onvoldoende bewust van de proporties die de coronacrisis zou aannemen. Op dat moment werd 9 juni vooropgesteld als nieuwe congresdatum.

Intussen is het duidelijk geworden dat het organiseren van bijeenkomsten voor grotere groepen nog lange tijd onmogelijk zal zijn. Het organisatieteam heeft besloten om het Congres & Forum Publieke Ruimte op een alternatieve manier te organiseren.

Enerzijds organiseren we een digitaal congres, gespreid over drie dagen (dinsdagen 9, 16 en 23 juni).
Tijdens livestreams en online webinars zal een deel van het oorspronkelijke congresprogramma worden aangeboden. Bovendien besteden we aandacht aan de impact van de coronacrisis op de publieke ruimte. Op 9 juni wordt ook de Prijs Publieke Ruimte 2020 uitgereikt.

Anderzijds wordt een deel van het congresprogramma overgeheveld naar de volgende editie die zal plaatsvinden in het voorjaar 2021. We hopen dan opnieuw een fysiek congres te kunnen houden in Gent. Mocht dat niet het geval zijn, dan zullen we alleszins meer ervaring hebben opgebouwd om een omvangrijker online congres te kunnen organiseren.

Indien u ingeschreven was voor 17 maart, dan ontvangt u van ons rechtstreeks de nodige updates voor het alternatieve programma. Indien u niet ingeschreven was maar toch het online congres graag wenst bij te wonen, dan kunt u op de hoogte blijven via de nieuwsbrief van Infopunt Publieke Ruimte.

Inschrijven voor het digitaal congres kan binnenkort via deze website.