Linge® formaat: dé grote steen voor mooie ambities

Een openbare ruimte die net dat beetje anders en ook extra duurzaam is. Een omgeving die mensen een speciaal gevoel geeft, omdat de straten en pleinen iets authentieks hebben en rust en eigenheid uitstralen. Dit soort mooie ambities past bij de unieke Linge® -serie, de grootformaat kleiklinkers van Vandersanden.

Elk project begint met een idee en een visie. Steden, dorpen en gemeenten leggen de lat hoog bij de inrichting van de openbare ruimte. Begrijpelijk, want de harten van de inwoners, winkeliers en toeristen moeten veroverd worden. De vraag naar origineel en fris gaat samen met die naar authentiek en duurzaam: belangrijke vraagstukken van deze tijd. Dit soort en andere stukken van de puzzel valt mooi samen in het Linge® formaat.

Wie mooie ambities wil waarmaken, heeft keuzemogelijkheden nodig. Daarom is de Linge® verkrijgbaar in vier formaten, in zowel vormbak als strengpers, bezand of onbezand. En met 76 verschillende klinkers kunt u hoe dan ook variëren. Met de Linge®-serie ontstaat meer afwisseling en architectonische speelruimte in de openbare ruimte. Straten, pleinen en paden worden er fraaier van.

Lees meer over de Linge®-serie 

De Linge®-serie: vier grootformaten met elk unieke eigenschappen

Meer informatie op sponsorstand Vandersanden >