Hoe worden steden ‘smart’ in hun publieke ruimte? + demo’s

In deze workshop/sessie zullen Nathalie Dumarey (stafmedewerker organisatieontwikkeling-smart cities VVSG) en Dimitri Lefevre (diensthoofd ICT Gemeente Knokke-Heist) een toelichting bezorgen van welke projecten er binnen centrumsteden en kleinere lokale besturen leven rond het thema smart city. Lopende projecten, projectaanvragen, en terugkerende positieve/negatieve ervaringen komen aan bod. Op het einde van deze sessie krijgt men een demo hoe de data van verschillende sensoren binnen een lokaal bestuur worden gevisualiseerd.

Demo’s 14u30-15u30

Spreker
Nathalie Dumarey (stafmedewerker organisatieontwikkeling-smart cities VVSG) en Dimitri Lefevre (diensthoofd ICT Gemeente Knokke-Heist

Thema
smart cities; samenleving; inrichting; klimaat

Afbeelding ©Smart City Bruxelles