Uw gastvrouw: Erika Van Tielen

Erika Van Tielen (1983) was amper 19 en nog studente Communicatiewetenschappen aan de KUL, toen ze bij Ketnet aan de slag mocht als rapper. Ruim 10 jaar later is ze een gevestigde waarde in de Vlaamse mediawereld. Ze was ondermeer omroepster bij VTM, reisde de wereld rond voor Vlaanderen Vakantieland en praatte verschillende programma’s aan elkaar op Q-music en Studio Brussel. Tegenwoordig ankert ze het journaal bij de regionale zender Rtv, leest ze reclamespots en animatiefilms in en schrijft ze over het moederschap. Haar blog- Erikavantielen.be- is uitgegroeid tot een populaire webstek en ook haar eerste boek ‘Happy Mama’ werd bijzonder goed onthaald. Erika is altijd perfect voorbereid en zorgt voor een evenwichtige combinatie van sérieux en spontaneïteit.

Net als voorgaande jaren is Erika gastvrouw voor het Congres en Forum Publieke Ruimte.