Op verkenning in en rond Gent

Op maandag 12 maart kan u vanaf de middag tijdens vijf verrassende excursies de sfeer in en rond de stad Gent opsnuiven. Twee fietstochten en twee wandelingen doorheen de Gentse binnenstad brengen u langsheen enkel nieuwe realisaties. U ontdekt het water in de stad, openbaar groen, diverse speelcontainers, nieuwe woonstraten en pleinen, de Gentbrugse Meersen, en veel meer. U kan op 12 maart ook opteren voor de busexcursie naar de Gentse koppelingsgebieden. De Vlaamse Landmaatschappij richt in de Gentse kanaalzone zestien groene gebieden in die dorpskernen slim verbinden met de Gentse haven. Kom alles te weten over grondenruil, bewonersbetrokkenheid, habitatcreatie en de huisstijl van inrichtingselementen. Het aantal deelnemers voor de excursies is beperkt, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Schrijf hier in.